Navigacija
Moj račun

UPS napajalnik

‹Nazaj na prejšnjo stran
Opis

Opis

Rešitev za izpade omrežja in nihanja napetosti

• Vgrajena funkcija AVR (samodejna regulacija napetosti) omogoča stabilizacijo izhodne napetosti in preprečuje preklop delovanja v napajanje iz akumulatorja ter s tem ohranja akumulator za delovanje ob izpadu omrežja.

Poenostavljeno povezovanje

• Več vtičnic IEC 320 (standard IT)za preprostejše povezovanje z računalnikom in perifernimi napravami IT..

Zaščita vaše podatkovne linije

• Vgrajena zaščita NTP za povezave LAN/ADSL pred tveganjem zaradi prenapetosti na podatkovnih linijah..

Več info: Katalog Netys PE

Sorodni izdelki

Hitri Ogled

UPS napajalnik z več vtičnicami za lažje povezovanje

Prednosti

Inovativna rešitev in vrhunsko oblikovanje

• Kompaktna in praktična zaščita UPS napajanja v izvedbi z vtičem z vgrajenimi številnimi vtičnicami, prilagojenimi za računalniške in periferne naprave IT v majhnih in domačih pisarnah, za lažje povezovanje in urejene kable. • Sodobna oblika, primerna za namestitev nad/pod delovno površino ali talne inštalacije. • Dopolnilna vtičnica USB na vrhu za polnjenje mobilnih naprav (npr. telefonov, MP3), omogoča brezprekinitveno napajanje.

Prilagojena zaščita, ki zadovolji vse vaše potrebe

6 izhodnih vtičnic (britanski, francoski ali nemški/italijanski standardi) za preprosto distribucijo moči neposredno do vaše aplikacije: - 4 vtičnice z zaščito pred motnjami v napajanju in prenapetostmi, za vaše najbolj občutljive aplikacije (poslovni namizni sistemi, delovne postaje in monitorji). Čas avtonomije (do 30 minut) omogoča shranjevanje običajnih računalniških opravil in konfiguracij. - 2 vtičnici z zaščito samo pred previsoko napetostjo za nekritične porabnike z visoko porabo (npr. laserski tiskalniki).   V primeru da izdelek ni na zalogi, se lahko rok dobave podaljša na 7-14 delovnih dni.  
94,75 117,36  z DDV Izberite možnosti
Back to top